Proizvod 01 —

CONTOUR®PLUS ELITE

Vaša zvezda vodilja u kontroli dijabetesa

Contour plus ELITE

Praktična rešenja —

CONTOUR®PLUS ELITE pripada novoj generaciji aparata za merenje nivoa glukoze u krvi koji nude napredne opcije: lako tumačenje rezultata pomoću Signalnih lampica ciljnih vrednosti (smartLIGHT), dopunu test trake u roku od 60 sekundi pomoću funkcije DrugaŠansa (Second-Chance®) i povezivanje sa besplatnom CONTOUR®DIABETES aplikacijom za dodatnu podršku u kontroli dijabetesa.

Preciznost —

Verujte visokoj preciznosti CONTOUR®PLUS ELITE sistema koja će vam pomoći da donesete bolje odluke u samokontroli dijabetesa.

Pokazalo se da CONTOUR®PLUS ELITE sistem daje veoma precizne rezultate.

Proizvod 02 —

CONTOUR®PLUS ONE

Dijabetes sada rasvetljen

Contour plus one

Funkcije —

CONTOUR®PLUS ONE aparat kombinuje jednostavnost upotrebe i dokazanu tačnost sa najnovijom tehnologijom. Tačnost aparata je dodatno optimizovana poboljšanim algoritmom, a poboljšana je i funkcija DrugaŠansa (Second-Chance®).

Jedinstvenog dizajna, CONTOUR®PLUS ONE aparat izuzetne tačnosti, sa funkcijama Signalnih lampica ciljnih vrednosti (smartLIGHT) i DrugaŠansa (Second-Chance®), će vam omogućiti da se u kontroli dijabetesa angažujete na nivou koji vam najviše odgovara.

Novo doba —

CONTOUR®PLUS ONE je deo porodice aparata novog doba koji integracijom sa aplikacijom na pametnom telefonu mogu pojednostaviti kontrolu dijabetesa. Rezultati merenja glukoze u krvi dobijeni tokom dana mogu se automatski sinhronizovati i zabeležiti.

Zahvaljujući ovoj vezi možete steći jasan uvid u to kako Vaše aktivnosti utiču na vrednosti glukoze u krvi, što vam može pomoći da bolje razumete dijabetes. I sve to na uređaju koji svakodnevno koristite u različitim situacijama – Vašem pametnom telefonu!

Proizvod 03 —

CONTOUR®PLUS

Jednostavno, pouzdano merenje

Contour Plus aparat

Pouzdan —

10 godina na tržištu i desetine hiljada zadovoljnih korisnika govore o pouzdanosti CONTOUR®PLUS aparata. Rezultati dobijeni merenjem na CONTOUR®PLUS aparatu su u skladu sa standardom ISO 15197:2013 koji zahteva veću preciznost pri radu u laboratorijskim uslovima, kao i pri svakodnevnoj upotrebi u kućnim uslovima.

Jednostavan —

CONTOUR®PLUS aparat je dizajniran da se lako prilagodi potrebama svakog korisnika. Mogućnost odabira jednog od dva režima rada omogućava Vam jednostavno merenje bez obzira na to da li Vam je dijagnoza dijabetesa nedavno postavljena ili Vam je potreban nov aparat i detaljnije analize rezultata.

Proizvod 04 —

CONTOUR®PLUS TEST TRAKE

Za izvanrednu tačnost rezultata

Contour plus test trake

Jedna test traka za sve aparate —

U kombinaciji sa CONTOUR®PLUS ELITE, CONTOUR®PLUS ONE i CONTOUR®PLUS aparatom za merenje nivoa glukoze u krvi CONTOUR®PLUS test trake daju pouzdane rezultate pomoću kojih možete bolje i lakše da kontrolišete vrednosti glukoze u krvi.

Proizvod 05 —

CONTOUR®DIABETES APP

Kontrolu čini jednostavnom

Contour Diabetes App

Kontrola dijabetesa —

Nije uvek lako kontolisati dijabetes, voditi beleške o svim rezultatima merenja glukoze u krvi i razumeti kako različite aktivnosti utiču na njih. Zar ne bi bilo sjajno osloboditi se dela tereta kontrole dijabetesa pomoću sistema koji može da vam pomogne da razumete kako svakodnevne aktivnosti utiču na vrednosti šećera u krvi?

Sada je pravi trenutak. Aparati CONTOUR®PLUS ELIT i CONTOUR®PLUS ONE i aplikacija CONTOUR®DIABETES se povezuju bežičnim putem kako bi uradili upravo to.

Proizvod 06 —

GLUCOCONTRO .ONLINE PLATFORMA

Podelite rezultate na jednostavan način

GlucoContro online

Podelite rezultate —

Jednostavan i brz način da podelite rezultate merenja nivoa glukoze u krvi sa Vašim zdravstvenim radnikom na daljinu.

Podešavanja —

Nakon početnog podešavanja, nisu potrebne dalje radnje. GlucoContro se automatski sinhornizuje sa aparatima za merenje nivoa glukoze povezanim sa aplikacijom CONTOUR®DIABETES. Podaci koje ste podelili na taj način su dostupni zdravstvenim radnicima.

Proizvod 07 —

MICROLET®NEXT LANCETAR

Manje bolno i jednostavnije merenje

Microlet next

Jednostavan za rukovanje —

MICROLET®NEXT LANCETAR jednostavan za rukovanje, dizajniran je kako bi minimalizovao bol i omogućio vam prijatnije merenje.

Jednostavno bolji —

  • Zaštitna kapica (vrh) pomaže u prevenciji slučajnog uboda.
  • Pet jasno označenih nivoa dubine uboda.
  • Mehanizam za otpuštanje lancete (ubod) koji nečujno klizi pruža dodatan osećaj bezbolnog uboda.
  • Jednostavno izbacivanje lancete pomoću dugmeta.

Proizvod 08 —

MICROLET® LANCETE

Glatke, silikonom presvučene lancete

Microlet lancete

Lako i jednostavno —

MICROLET®LANCETE su presvučene silikonom kako bi postupak merenja bio lakši, nežniji. Silikonski premaz smanjuje površinsko trenje igle lancete bez negativnog uticaja na rad CONTOUR® aparata za merenje nivoa glukoze u krvi.

Proizvod 09 —

RASHLADNE SUGRBAG TORBICE

Snaga tehnologije Cool Med

Cugrbag cool-med

Bezbrižno putovanje —

Cool Med tehnologija će Vam pomoći da slobodnije živite svoj život

Primenom Cool Med tehnologije u našim rashladnim SugrBag torbicama učinili smo da putovanja osoba sa dijabetesom budu bezbrižnija. Torbice funkcionišu na sprincipu isparavanja, što obezbeđuje da insulin, ali i drugi lekovi, budu na sigurnom, na adekvatnoj temperaturi i do 50 sati, čak i kada su spoljašnje temperature konstantno iznad 30 °C.

Rashladne SugrBag torbice su namenjene za višekratnu upotrebu, jednostavno se aktiviraju pomoću vode i mogu se svuda nositi.

Proizvod 10 —

RASHLADNE SUGRBAG FUTROLE

Mala pomoć u pravo vreme

SugrBag futrole

Taman koliko treba —

SUGRBAG futrola je idealna za kraća putovonja i kao pomoć prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza – čuva vaš insulin na sigurnom, u vašem džepu, ručnoj torbi i do 5 sati.