Upoznajte nas

Vaš pouzdan izbor. Dobro došli!

Medinic office

Privredno društvo Medinic export-import d.o.o Beograd osnovano je 1989. godine. Tokom više od 30 godina postojanja na tržištu Srbije i Crne Gore, bavi se zastupanjem inostranih kompanija na bazi zastupničkih i ekskluzivnih distributerskih ugovora.

Medinic export-import d.o.o je danas ekskluzivni distributer Ascensia Diabetes Care (nekadašnji Bayer Health Care – Diabetes Care) za teritoriju Srbije i Crne Gore.

Tokom svog dugogodišnjeg poslovanja, Medinic d.o.o. je imao i uspešnu saradnu sa kompanijama B.Braun Melsungen AG i Aesculap AG. Odlični poslovni rezultati koje je kompanija Medinic d.o.o ostvarila na tržištu Srbije plasirajući proizvode ovih proizvođača, omogućila je ovim kompanijama da pod imenom B.Braun Adria, samostalno posluju na tržištu Srbije od 2011. godine.

Dugogodišnji uspeh u radu i prisutnost na tržištu zasnovana je prvenstveno i isključivo na poslovanju u skladu sa zakonskim propisima, poštovanju društvenih i moralnih principa i dobrim poslovnim običajima.

Danas je kompanija Medinic d.o.o jedna od vodećih snadbevača zdravstvenih ustanova i Apotekarskih ustanova na teritoriji Srbije, aparatima i trakama za merenje nivoa glukoze u krvi. Vrhunskim kvalitetom robe i usluge, poštovanjem i ispunjavanjem preuzetih obaveza, obezbedili smo visok ugled u stručnim krugovima i poverenje korisnika.

Poslovni uspeh zasnovan je na društvenim vrednostima koje naša kompanija stavlja u prvi plan, a to su:

  • Savesnost, poštenje i transparetnost u poslovanju,
  • Poštovanje poslovnih partnera, dobavljača i kupaca.

Zahvaljujući kvalitetnom timu zaposlenih, spremni smo da odgovorimo na sve zahteve kupaca i uvek smo korak ispred.

Trudimo se da budemo prepoznati kao kompanija od poverenja

Sertifikovani sistemi menadžmenta

Kontinuirano prilagođavamo naše procese zakonskim propisima i standardnim operativnim procedurama, vodeći računa o integritetu i zahtevima sistema kvaliteta.

Od 2010. godine, održavamo sistem kvaliteta u skladu sa zahtevima ISO 9001, a od 2022. godine, sistem poslovanja smo uskladili i sa zahtevima sistema ISO 13485:2017.

Ove vrednosti su definisane našom Politikom kvaliteta, principima rukovođenja, kao i našim Kodeksom poslovne etike i ponašanja.

Vaše mišljenje nam je važno

Svakodnevno osluškujemo vaše poslovne potrebe i nastojimo ispuniti vaša poslovna očekivanja.
Kako bismo u tome bili još bolji, želimo čuti vaše mišljenje. Napišite nam šta mislite, podelite svoje preporuke ili kritike, sugestije ili predloge i pošaljite na zalbe@medinic-b.com.

Lokacije na kojima se nalazimo

Veleprodaja

-


Sazonova 52, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 3047744
Email: office@medinic-b.com
Radno vreme: od 8:00-16:30h

Maloprodaja

Korisnički servis


Radivoja Koraća 4, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 3087214
Email: maloprodaja@medinic-b.com
Radno vreme: od 9:00-17:00h