Rashladna torbica

Snaga tehnologije
Cool Med

primenjene u rashladnim SugrBag torbicama

daje Vam slobodu da izađete i stignete svuda

Cool Med tehnologija će Vam pomoći da slobodnije živite svoj život

Primenom Cool Med tehnologije u našim rashladnim SugrBag torbicama učinili smo da putovanja osoba sa dijabetesom budu bezbrižnija. Torbice funkcionišu na sistemu isparavanja, što obezbeđuje da insulin, ali i drugi lekovi, budu na sigurnom, na adekvatnoj temperaturi i do 50 sati, čak i kada su spoljašnje temperature konstantno iznad 30 °C. Rashladne SugrBag torbice su namenjene za višekratnu upotrebu, jednostavno se aktiviraju pomoću vode i mogu se svuda nositi.

S lakoćom kontrolišite temperaturu Vašeg insulina, bez upotrebe hladnih pakovanja!

Rashladne SugrBag torbice funkcionišu na sistemu isparavanja, zahvaljujući čemu je njihov sadržaj na hladnom i sigurnom. Svaka rashladna SugrBag torbica se sastoji od unutrašnjeg i spoljašnjeg, vodootpornog dela. Unutrašnji deo sadrži specijalne kristale, koji se aktiviraju potapanjem u vodu i prelaskom u gel stanje, nakon čega mogu da održavaju adekvatnu temperaturu i do 50 sati. Nakon potapanja u vodu, na svega par minuta radi aktiviranja, potrebno je lagano obrisati sa peškirom i staviti ga u spoljašnji deo torbice. Reaktivacija je jednostavna – kada je to potrebno dovoljno je samo ponoviti postupak potapanja. Torbice će čuvati insulin na odgovarajućim temperaturama od 18 do 26 °C i do 50 sati, čak i kada su spoljašnje temperature konstantno iznad 37.8°C.

Rashladna SugrBag Cool Med torbica

Savršeno rešenje za nošenje razlišitih vrsta insulinskih penova.

Moderno

Sa našom ART serijom rashladnih SugrBag Cool Med torbica pomažemo promociju umetnika i njihovog rada. Svesni smo da je umetnost važan deo naših života.

Rashladna torbica – jednostavno rešenje koje možete svuda da ponesete.

Saznajte kako to radi?

Pogledajte video

Pridružite nam se!

Kontaktirajte nas