O Ascensia Diabetes Care

Osnovana 2016. godine akvizicijom kompanije Bayer Diabetes Care od strane PHC Holdings (ranije poznata kao Panasonic Healthcare Holdings), Ascensia Diabetes Care je globalna kompanija koja je u potpunosti posvećena poboljšanju zdravlja i života ljudi sa dijabetesom.

Sedište u Bazelu, Švajcarska, Ascensia ima više od 80 godina istorije pomaganja ljudima da upravljaju dijabetesom. Naši proizvodi se prodaju u više od 125 zemalja širom sveta.

Mi smo dom svetski poznatog CONTOUR® portfolija sistema za praćenje glukoze u krvi i ekskluzivni globalni partner za distribuciju sistema za kontinuirano praćenje glukoze Eversense® kompanije Senseonics. I mi smo posvećeni dodavanju inovativnijih proizvoda i proizvoda koji menjaju život u naš portfolio.

Image: SITEASSETS ABOUT US ABOUTUS ZA

Naš pristup

Naš cilj je da obezbedimo proizvode i rešenja koja čine pozitivnu, svakodnevnu razliku za osobe sa dijabetesom. Želimo da budemo sigurni da dijabetes ne stane na put budućnosti ljudi, omogućavajući im da žive bogatije.

Zašto CONTOUR® aparati?

Naš asortiman proizvoda kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa funkcionalnošću prilagođenom korisniku koja podržava samokontolu dijabetesa, pružajući jasne i tačne rezultate kojima možete verovati.

Sa našom tehnologijom nastojimo da samokontrolu dijabetesa učinimo što jednostavnijom kako bismo dobili rezultate koji su vam potrebni za donošenje svakodnevnih odluka i obezbedili sisteme koji čine samokontrolu lakšom i prilagođenom modernom načinu životu.

 

Naša istorija

Više od 80 godina kontinuirano istraživanje je omogućilo našem timu da predvodi put u razvoju tehnologije i sistema za merenje nivoa glukoze u krvi. Ove inovacije su dizajnirane ne samo da zadovolje potrebe osoba sa dijabetesom, već i da pojednostave i poboljšanju njihove živote.

 

  • Lansirali smo CONTOUR®PLUS ELITE, naš najnoviji aparat za merenje nivoa glukoze u glukoze u krvi koji se bežičnim putem povezuje sa našim softverskim rešenjima.

   Contour Plus Elite

   2022

  • Pokrenuli smo novu verziju naše aplikacije CONTOUR®DIABETES sa novim funkcijama koje podržavaju samokontrolu osobama sa dijabetesom.

   Contour Diabetes App

   2018

  • Ascensla Diabetes Care je osnovana prodajom kompanije Bayer Diabetes Care kompaniji Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd.

   Ascensia Diabetes Care

   2016

  • Predstavili smo prvi u nizu aparata iz portfolija CONTOUR®PLUS aparata za merenje nivoa glukoze u krvi, našu sledeću generaciju visoko preciznih proizvoda za samokontrolu dijabetesa.

   CONTOUR PLUS

   2012

  • Predstavili smo CONTOUR®TS aparat za merenje nivoa glukoze u krvi: Prava jednostavnost i lakoća korišćenja u jednom kvalitetnom uređaju.

   CONTOUR TS

   2008

  • Predstavili smo seriju aparata zamerenje nivoa glukoze u krvi sa tehnologijom BEZ KODIRANJA®, uključujući BREEZE® i CONTOUR® aparate.

   Contour

   2003

  • Predstavili smo Glucometer Elite®, prvi aparat za mernje nivoa glukoze u krvi koji koristi tehnologiju 'sip-in' i prvi aparat za mernje nivoa glukoze u krvi iz malog uzorka (samo 3 mikrolitra).

   Elite

   1993

  • Kroz nekadašnju Ames diviziju, predstavili smo Ames Reflectance Meter, prvi aparat za mernje nivoa glukoze u krvi.

   Ames Reflectance Meter

   1969

  • Razvili smo Clinitest®, prvi praktični test tableta za merenje redukujućih supstanci u urinu, kao što je glukoza.

   Bayer Clinitest

   1941

 

 

Kupi sad