CONTOUR®DIABETES APLIKACIJA

Osavremenite kontrolu dijabetesa. Jednostavnije merite, čuvajte i delite rezultate da biste bolje razumeli promene nivoa glukoze u krvi.1

Karakteristike proizvoda

  • Rukom pisani dnevnik samokontrole nije više potreban
  • Dobijajte upozorenja kada su rezultati testa kritično visoki ili niski
  • Steknite uvid u obrasce promene nivoa glukoze u krvi
  • Podesite podsetnik za sledeće merenje
  • Podelite rezultate direktno sa svojim zdravstvenim radnikom
  • Sve na jednom mestu — vašem pametnom telefonu*

Zašto biste izabrali CONTOUR®DIABETES APLIKACIJU?

CONTOUR®PLUS aparati i CONTOUR®DIABETES aplikacija nije samo za tehnički potkovane osobe – oni su dizajnirani za sve osobe sa dijabetesom2

some alt

Više nije potreban rukom pisani dnevnik samokontrole!

Povezivanje vašeg aparata sa aplikacijom CONTOUR®DIABETES omogućava automatsku sinhronizaciju rezultata. Zabeležite informacije o obroku, lekovima ili aktivnostima koje ste imali, dodajte i fotografije vašem rezultatu merenja kako biste lakše stavili svoje rezultate u pravi kontekst.

some alt

Lako razumljivi svetlosni indikatori raspona ciljnih vrednosti

Aplikacija CONTOUR®DIABETES automatski sinhronizuje rezultate s aparata i koristi iste svetlosne indikatore ciljnih vrednosti kako bi vam pomogla da bolje razumete dijabetes.

Bićete upozoreni kada vam nivoi glukoze u krvi budu na kritično visokom ili kritično niskom nivou. Podesite podsetnike koji će vam pomoći da se vratite na pravi put.****

some alt

Podelite izveštaje sa svojim zdravstvenim radnikom

Data vam je mogućnost da pošaljete svoje rezultate merenja nivoa glukoze u krvi svom lekaru pre zakazanog pregleda, ili čak na dan vašeg pregleda.

Možete ih poslati u obliku:

✔ Izveštaja
✔ Dnevnika samokontrole
✔ Neobrađenih podataka

putem e-maila ili na neki drugi način. U svakom slučaju, oboje ćete biti bolje informisani i imaćete dobru osnovu za kvalitetan razgovor.

some alt

Planovi „Podsetnika za merenje“

Planovi „Podsetnika za merenje“ vam omogućavaju da saznate kako različita hrana i aktivnosti utiču na vaše rezultate merenja nivoa glukoze u krvi.

Različiti planovi vam pomažu da merenja uradite u optimalnim terminima kako biste dobili rezultate koji su korisni i za vas i za vašeg lekara.

some alt

Moji obrasci

Svi dobijeni rezultati merenja nivoa glukoze u krvi se prikupljaju i koriste za pravljenje personalizovanih obrazaca i trendova, što vam pomaže da lakše uvidite na koji način svakodnevne aktivnosti utiču na rezultate.

Opcija "Moji obrasci" može detektovati različite obrasce u vašim rezultatima merenja nivoa glukoze u krvi i pomoći vam da saznate moguće uzroke. Takođe možete dodati beleške i podesiti podsetnike kako bi poboljšali obrasce.

some alt

Upozorenja (smartALERTS)

Bićete upozoreni kada su izmerene vrednosti glukoze u kvi kritično visoke ili kritično niske. Takođe ćete dobiti i savet kako da postupite u datoj situaciji.

Korisničko uputstvo

some alt

Pa da počnemo…

Pratite ove korake i iskoristite sve pogodnosti koje vam nudi CONTOUR®DIABETES aplikacija uparena sa vašim CONTOUR® aparatom za merenje.

1. Preuzmite aplikaciju

Instalirajte CONTOUR®DIABETES app na vašem mobilnom telefonu i/ili tabletu. Besplatno je i veoma je jednostavno.

2. Kreirajte nalog

Kreirajte nalog i vaši rezultati će biti na sigurnom. Moćićete im pristupiti sa različitih uređaja u svakom trenutku.

3. Uparite vaš aparat sa aplikacijom

Uparite jedan ili više CONTOUR® aparata sa CONTOUR®DIABETES app.

Radi u kombinaciji sa:

CONTOUR®PLUS ELIT aparat za merenje nivoa glukoze u krvi

CONTOUR®PLUS ONE aparat i aplikacija CONTOUR®DIABETES bežično se povezuju da bi prikupili sve vaše rezultate merenja

Uputstvo za upotrebu

Potrebno vam je uputstvo za upotrebu?

Uputstvo za upotrebu CONTOUR®DIABETES aplikacije dostupano je u elektronskoj formi kao deo same aplikacije. Pored uputstva za upotrebu u samoj aplikaciji su vam dostupni i odgovori na često postavljanja pitanja.

Kontaktirajte nas

Niste našli odgovor na vase pitanje? Potrebna vam je pomoć? Posetite našu stranicu Podrška.

*Na kompatiblnim Android ili iOS uređajima. Za detaljnije informacije posetite compatibility.contourone.com

**Uvek se konsultujte sa vašim zdravstvenim radnikom pre donošenja odluke o izmeni ciljnih vrednsti.

1. Fisher W i saradnici.. User Experience With the Information–Motivation–Behavioral Skills (IMB)–Based CONTOUR®NEXT ONE Smart Meter and App System. Poster prezentovan na 78th Scientific Session of the American Diabetes Association (ADA); June 22-26, 2018; Orlando, Florida.
2. Fisher W, i saradnici. Poster prezentovan na 12th International Conference on Advanced Technologies & Treatments For Diabetes (ATTD); February 20-23, 2019; Berlin, Nemačka.

Kupi sad